Házi TDK, 3. felhívás
2010. október 27.TDK

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara a 2010/2011-es tanévben a Házi Tudományos Diákköri Konferenciáját 2010. november 25-én (csütörtökön) rendezi meg, melyre a TF-ről és társintézményeinkből minden TDK-s hallgatót szeretettel várunk.

Jelentkezési határidő a Házi TDK-ra: 2010. november 5. (péntek).

A jelentkezési határidőre kérjük kitölteni az online jelentkezési lapot, melyhez a  rezümé is csatolandó. Késői jelentkezéseket sajnos nem tudunk elfogadni!

A helyezések (díjak) kiosztásánál az előadás mellett hangsúlyos szerepet kap az összefoglalók formai és tartalmi megjelenése, amelyeket szakemberek bírálnak el. Ezért kérjük a kedves kollégákat és hallgatókat, hogy a resümék elkészítésekor a honlapon közreadott formai és tartalmi követelményeket vegyék figyelembe!

További a TDK-ról információk és friss hírek honlapunkon olvashatók.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a XXX. Jubilumi OTDK-ra (2011. április 14-15.) a nevezés egyik feltétele, hogy a pályamunkát a nevezés előtt személyesen bemutatták, minősítették. Továbbá, az MSc és Ph.D. programok felvételi pontszámaiba, illetve a külföldi egyetemek tanulmányi ösztöndíjainak pályázatába a tudományos konferenciákon való részvétel jelentős előnyt jelent.

További jó munkát és sok sikert kívánok mindenkinek!

Dr. Kovács Katalin TDK tanárelnök

Címkék: házi TDK
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!