TF-es hallgató képviselte az OTDK Sporttudományi Szekcióját
2015. június 24.TDK

Június 16-án hatodik alkalommal került sor az Akadémia Kistermében az OTDT TDK Prezentációs-díj Versenyre. A versenyre azok kaptak meghívást, akik az idei OTDK szekcióiban kiemelkedő előadást, illetve magas színvonalú prezentációt mutattak be, és ott ezért külön díjban részesültek.

A Sporttudományi szekciót Nagy Máté, a TF sportmenedzser szakos hallgatója képviselte, aki a Pécsett megtartott eseményen nyerte el ezt a díjat "A kiválasztás csapdái - relatív életkor" című előadásáért.

TF-es hallgató képviselte az OTDK Sporttudományi Szekcióját

A 16 különböző témakörben megtartott előadást a bíráló bizottság tagjai - akik között akadémikus, professzor, tanár, kutató és újságíró is volt - több szempont figyelembevételével értékelték, így például az előadói stílust, a szemléltető eszközök használatát, az eredmények bemutatását, a vitakészséget (és ezen keresztül a kommunikációs képességet), de azt is, hogy mennyire tudta az előadó betartani a számára megszabott időt (mindenkinek 10 perc állt rendelkezésére).

Érdekessé tette a helyzetet, hogy nem szakmai bírálók, hanem laikus közönség előtt kellett előadni a témákat, úgy, hogy az mind a 16 különböző tudományterületről érkező résztvevőnek és a közönségnek is érdekes és jól követhető legyen.

Máté jól érezte magát ezen a versenyen, és úgy gondolja, hogy sikerült a követelményeknek eleget tennie.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!