Tudományos Diákköri Konferencia 2017
2017. október 4.TDK

Tisztelt Hallgatók! 2017. november 23-án kerül megrendezésre a Testnevelési Egyetem 2017/18. tanévi Tudományos Diákköri Konferenciája (TDK).

Tudományos Diákköri Konferencia 2017

A tudományos diákköri mozgalom a magyar felsőoktatás legszélesebb bázisú, átfogó tehetséggondozási formája, az önképzés, az elitképzés és a tudóssá nevelés színtere. Az évente szerveződő konferencia a legkiválóbb egyetemisták kutatásainak bemutatási és értékelési fóruma. Célja a hallgatók tudományos előmenetelének ösztönzése és pályakezdésükhöz történő hozzásegítése.

A 2017/18. tanévi TDK 2017. november 23-án kerül megrendezésre. A jelentkezés a mellékelt adatlap kitöltésével és annak 2017. október 20-án, pénteken 16 óráig, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével lép érvénybe.

Az idei évben lehetőség nyílik a konferencián magyar és angol nyelvű előadás bemutatására is, ezért kérjük, szíveskedjenek az előadás nyelvének megfelelően kitölteni az adatlap kutatásra vonatkozó részét. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadás-kivonatok mind nyomtatott, mind online formában közzétételre kerülnek.

A konferenciával kapcsolatos további információk a http://www.tf.hu/tdk, illetve a http://www.tf.hu/tdk/altalanos-informaciok oldalakon érhetőek el.

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel: Prof. Dr. Koller Ákos, tudományos tanács elnök, mb. TDK tanárelnök.

kép: Flickr

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!