Pályázati felhívás Hallgatói Lakhatási Ösztöndíjra
2023. július 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2023/24-aes tanév I. félévére a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Tanulmányi Hivatala pályázatot ír ki hallgatói lakhatási ösztöndíj elnyerésére az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzatának 35/I.§ -a alapján.

Hallgatói Lakhatási Ösztöndíjra jogosult az Egyetem alapképzésre, osztatlan képzésre vagy mesterképzésre felvételt nyert aktív státuszú, nappali munkarendű hallgató, aki kollégiumi jelentkezést nyújtott be, de az egyetem kollégiumának befogadóképessége alapján kollégiumi elhelyezésben nem részesült.

2. Pályázat benyújtásának módja:

Figyelem! A pályázatot elektronikusan, a Neptun rendszeren keresztül lehet benyújtani a kérvények menüpont alatt a Hallgatói Lakhatási Ösztöndíj kérvényre kattintva.

3. Pályázat érvényessége:

  • ha a hallgató az előírt határidőben benyújtotta a pályázatot
  • a pályázati adatlapot hiánytalanul kitöltötte
  • csatolta a kollégiumi elutasító határozatot
  • valamint a hallgató és pályázata megfelel a jogszabályokban és az egyetem szabályzataiban előírt követelményeknek. 

Ha a fentiek közül valami hiányzik, a pályázat elutasításra kerül!

A határidő be nem tartása jogvesztő hatályú. Hiánypótlásra nincs lehetőség.

4. Pályázat benyújtásának határideje: 2023. szeptember 8. (péntek) 23:59

Pályázási időszak: 2023. augusztus 21. - 2023. szeptember 8. (péntek) 23:59

5. Megfelelő dokumentumok:

  • A pályázat elbíráláshoz kizárólag PDF formátumú elektronikus dokumentumok fogadhatók el, tehát pl. doc, docx vagy JPEG kiterjesztésű dokumentumok NEM.
  • Az aláírással és pecséttel érvényesített dokumentumok csak akkor fogadhatók el, ha a hitelességet igazoló aláírás és pecsét szerepel a dokumentumon, és az elektronikus dokumentumon ez egyértelműen látszik és olvasható. A többoldalas dokumentumok csak az összes oldal feltöltésével érvényesek.
  • A feltöltött dokumentumok mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot.
  • A dokumentumokat az elektronikus űrlap megfelelő helyeire szükséges feltölteni. Csak a megfelelő helyre feltöltött dokumentumok vehetők figyelembe a bírálás során.
  • A Bizottság a feltöltött igazolások eredeti példányát bármikor bekérheti. Hamis dokumentumok feltöltése fegyelmi eljárás megindítását vonja maga után.

6. Adatkezelés:

  • A pályázat során megadott személyes adatok kezelésére, illetve feldolgozására a Kollégiumi Bizottság tagjai és az általuk megbízott személyek jogosultak. Ezen adatok kizárólag a leadott pályázat bírálatához, illetve feldolgozásához kerülnek felhasználásra.
  • Az a tény, hogy a hallgató ösztöndíjban részesül, valamint az ösztöndíj célja, összege nyilvánosságra hozható. E tényt a közéletiösztöndíj-pályázat benyújtásával a hallgató tudomásul veszi.

A felmerülő kérdésekkel a benyújtási határidő előtt kell felkeresni a Kollégiumi Bizottság tagjait, a „K2” épület földszint, kollégiumi irodában, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A pályázati adatlap a Neptun rendszeren keresztül. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!