Stipendium Hungaricum és Magyar Diaszpóra ösztöndíjak 2023/2024
2022. december 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Már elindult a jelentkezés a Stipendium Hungaricum és Diaszpóra ösztöndíjpályázatokra. A külföldi hallgatók 2023 szeptemberében kezdhetik meg tanulmányaikat.

Már lehet pályázni a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra

A pályázatok benyújtásának határideje:

  • Stipendium Hungaricum: 2023. január 16. További információ a programról >>>
  • Magyar Diaszpóra ösztöndíj: 2023. január 30. További információ a programról >>>

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Közép-Európa egyik legrégebbi, legsikeresebb és szakmailag elismert sporttudományi egyeteme. A TF idén a Stipendium Hungaricum és Magyar Diaszpóra ösztöndíjakkal lehetőséget ad külföldi hallgatók számára annak érdekében, hogy jelentkezzenek alap- és posztgraduális képzésekre: edző BA és sporttudományi doktori iskola.

Még több lehetőség a külföldi diákoknak: Stipendium Hungaricum sportösztöndíj 2023/24

A Stipendium Hungaricum sportösztöndíjprogram célja, hogy támogassa a nemzetközileg elismert sporteredményekkel rendelkező hallgatók tanulmányait a magyarországi felsőoktatási intézményekben. Az ösztöndíjprogram támogatja a sportolók felkészítését a civil életre, és erősíti az egyetemi sport, mint a felsőoktatás kiemelt ágazati céljának megvalósulását.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem számos olimpiai bajnok, kiváló edzők, oktatók és rekreációs szakemberek büszke otthona. A TF-közösség támogatást nyújt diákjaink és öregdiákjaink karrierje során, segítve őket abban, hogy személyesen és szakmailag is törekedjenek, és élethosszig tartó karriertámogatásban részesüljenek. A TF jelenleg jelentős egyetemi rekonstrukciós és bővítési projektben vesz részt. Az infrastrukturális fejlesztés párhuzamosan zajlik oktatási programjaink és a kutatási portfólió jelentős fejlesztésével, a minőségbiztosítással, valamint egy komplex nemzetköziesítési kezdeményezéssel, amely magában foglalja a mobilitási szolgáltatásokat, az angol nyelvű programokat és a stratégiai intézményi partnerségeket is.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!