Sportszakmai ösztöndíj pályázat
2019. január 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2018/2019-es tanév II. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala ezúton pályázatot hirdet sportszakmai ösztöndíj folyósításának igénylésére.

A sportszakmai ösztöndíj pályázat alapján, nappali tagozatos képzésben, alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, illetve doktori képzésben, állami ösztöndíjas képzésben résztvevő, a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgató részére, havonta vagy egyszeri alkalommal adható, nem kötelező juttatás.

Figyelem! A pályázatot elektronikusan Neptun rendszeren keresztül lehet idén benyújtani. (Kérvények menüpont, Sportszakmai ösztöndíj kérvény) A dokumentumok pdf formátumban csatolandók.

Érvényes a pályázat:

  • ha a hallgató az előírt határidőben benyújtotta a pályázatot,
  • ha a pályázati adatlapot hiánytalanul kitöltötte,
  • ha csatolta a pályázat benyújtását megelőző két tanulmányi félév (2018 január 10- től) eredményeiről szóló sportági szakszövetségi igazolást, feltüntetve a versenyeket és eredményeket, valamint
  • ha a hallgató és a pályázata megfelel a jogszabályokban és az egyetem szabályzataiban előírt követelményeknek.

Ha a fentiek közül valami hiányzik, a pályázat elutasításra kerül!!

Kérdéseitekkel még a benyújtási határidő előtt keressetek minket a Hallgatói Önkormányzat Irodájában (K épület, A 203), vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. február 15. (péntek) 14:00 óra.

Utolsó módosítás: 2021. július 2. 5:43
nyomtatás
2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!