Felhívás sportszakmai ösztöndíj pályázat benyújtására
2020. január 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A 2019/2020-es tanév II. félévére a Testnevelési Egyetem Tanulmányi Hivatala ezúton pályázatot hirdet sportszakmai ösztöndíj folyósításának igénylésére. A sportszakmai ösztöndíj pályázat alapján, nappali tagozatos képzésben, alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőoktatási szakképzésben, illetve doktori képzésben, állami ösztöndíjas képzésben résztvevő, a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgató részére, havonta vagy egyszeri alkalommal adható, nem kötelező juttatás.

Figyelem! A pályázatot elektronikusan Neptun rendszeren keresztül lehet benyújtani a kérvények menüpont alatt a Sportszakmai ösztöndíj kérvényre kattintva. A dokumentumokat pdf formátumban csatolandók!

Érvényes a pályázat:

  • ha a hallgató az előírt határidőben benyújtotta a pályázatot,
  • a pályázati adatlapot hiánytalanul kitöltötte
  • csatolta a pályázat benyújtását megelőző két tanulmányi félév (2019. január 1-től) eredményeiről szóló sportági szakszövetségi igazolást, feltüntetve a versenyeket és eredményeket
  • valamint a hallgató és a pályázata megfelel a jogszabályokban és az egyetem szabályzataiban előírt követelményeknek.

Ha a fentiek közül valami hiányzik, a pályázat elutasításra kerül!

A felmerülő kérdésekkel a benyújtási határidő előtt kell felkeresni a Hallgatói Önkormányzat tagjait, a K épület II. emelet HÖK irodájában, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. február 14. (péntek) 14:00 óra.

Az új pályázati adatlap a Neptun rendszeren keresztül érhető el.

Utolsó módosítás: 2021. július 2. 5:43
nyomtatás
2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!