Neves TF-es előadókkal is találkozhatunk a II. sicSPORT konferencián
2024. április 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A május 23-án és 24-én sorra kerülő csíkszeredai sportkonferencián prof. dr. h. c. Mocsai Lajos kuratóriumi elnök és dr. habil. Lénárt Ágota korábbi tanszékvezető is tart előadást.

Május 23-án és 24-én az erdélyi Csíkszereda lesz a házigazdája az immáron második alkalommal sorra kerülő sicSPORT konferenciának. A rendezvény kiváló lehetőség, hogy a Székelyföldön élő sportszakemberek gyarapítsák tudásukat.

Az előadók között több neves hazai szakember is szerepel. A TF-et a kézilabdaedzőként Európa-bajnoki arany-, valamint világbajnoki és olimpiai ezüstérmet szerzett prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke és dr. habil. Lénárt Ágota, a Pszichológia és Sportpszichológiai Tanszék korábbi vezetője képviseli.

A kétnapos rendezvényen összesen tízen tartanak előadást, többek között világversenyeket megjárt mesteredzők, sportpszichológusok, erőnléti edzők, rehabilitációs szakemberek, sportáguk élmezőnyében dolgozó edzők, biológusok és sportkommunikációs szakemberek. 

Május 22-én tartják a sportolóknak szóló workshopot – erről itt tudhatunk meg többet.

Az eseményre itt válthatunk belépőt, ez pedig a konferencia honlapja.

Neves TF es előadókkal is találkozhatunk a II. sicSPORT konferencián 1

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!