Torna: halmozta az aranyérmeket a TF-en tanuló Mészáros Krisztofer
2024. március 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egyéni összetettben és a szerenkénti döntőkben is kimagasló teljesítményt nyújtott a tornászok magyar bajnokságán Mészáros Krisztofer.

A hétvégén a budapesti Tornacsarnokban rendezték meg a tornászok magyar bajnokságát, amelyen ragyogó teljesítményt nyújtott Mészáros Krisztofer. A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem BA edző szakára járó, 22 esztendős sportcsillag szombaton jelentős fölénnyel megnyerte az egyéni összetettet, másnap pedig a szerenkénti döntőkben brillírozott. Talajon és gyűrűn egyaránt aranyérmes lett, lólengésben, korláton és nyújtón pedig a második helyen végzett. Egyéni összetettben 85.400 ponttal diadalmaskodott, márpedig ez eddigi pályafutásának legmagasabb értéke ebben a versenyszámban.

„Három hete tudtam elkezdeni a teljes értékű felkészülést, mert előtte kisebb sérülés és betegség hátráltatott. De a pontjaim azt mutatják, hogy jó úton haladok” – idézte Mészáros Krisztofer nyilatkozatát a Nemzeti Sport.

A TF büszkeségére jelentős kihívások várnak az idén, az Európa-bajnokságon, majd pedig a párizsi olimpián bizonyíthatja rátermettségét.

 Fotó: Nemzeti Sport

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!