Tölts egy felejthetetlen nyarat az Egyesült Államokban!
2024. február 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Remek nyári munkalehetőségeket kínál a CCUSA az Egyesült Államokban. Gyere az aula előterébe február 27-én, és tudj meg többet!

Ha még nem jártál az Egyesült Államokban, és szeretnél némi pénzt keresni, nyelvet gyakorolni és világot látni a nyári szünetben, látogass el február 27-én, kedden az aula előterébe, ahol a CCUSA képviselői tartanak tájékoztatóval egybekötött kiállítást.

A cég több dologban is tud segíteni neked: közbenjár a J-1-es vízum megszerzésében, tájékoztat a kinti munkalehetőségekről, és közvetít közted és leendő munkáltatód között.

Elsősorban nyári táborokban, nemzeti parkokban, vidámparkokban, üdülőhelyeken, hotelokban és farmokon vállalhatsz idénymunkát. Ezenkívül a CCUSA amerikai cégeknél szerzett szakmai gyakorlatra is lehetőséget kínál főként kereskedelmi, pénzügyi, kommunikációs, üzleti és menedzsment területeken.

Tölts egy felejthetetlen nyarat az Egyesült Államokban

Két legnépszerűbb programjuk a Camp Counselor és a Work Experience program. A Camp Counselor keretében a résztvevők egy amerikai nyári táborban tölthetnek el tíz hetet gyerekfelügyelőként vagy tábori kisegítő munkásként. A Work Experience program keretében a diákok ellenőrzött amerikai munkáltatóinknál dolgozhatnak, akár 15 dolláros órabérért, hotelokban, éttermekben, vidámparkokban vagy nemzeti parkokban.

A cégről és a nyári munkalehetőségekről itt olvashatsz többet. További információtért hívd a +36-1-439-1250-es telefonszámot, vagy írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

A kiállítás helye:Tölts egy felejthetetlen nyarat az Egyesült Államokban 1
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, K1 épület, aula előtere (1123 Budapest, Alkotás utca 42-48.)

A kiállítás időpontja:
2024. február 27., kedd 10-16 óra

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!