Már regisztrálhatunk a nemzetközi TDK-ra
2023. december 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tisztelettel meghívja az alap-, a mester-, valamint a PhD-képzésben részt vevő hallgatókat a 24. Nemzetközi Tudományos Diákköri Konferenciára. Az eseményt 2024. április 24. és 27. között rendezik Budapesten, a TF-en.

Jóllehet még alakul a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) nemzetközi diákkonferenciájának tudományos programja (International Student Science Conference, ISSC), jó hír, hogy már jelentkezhetünk az eseményre, amelyre jövő év április végén kerül sor.

A komoly hagyománnyal rendelkező esemény 17 tervezett témaköre felöleli a sporttudomány valamennyi ágát, lehetőséget nyújtva ezzel a kutatás iránt érdeklődő hallgatóknak, hogy a nemzetközi porondon is megméressék magukat.

Akik szeretnének részt venni a konferencián, 2024. január 31-ig adhatják le absztraktjukat ezen a linken. Regisztrálni ide kattintva lehet, minden további fontos információt – jelentkezés és absztraktleadás feltételei, konferenciaprogram – pedig itt érhető el.

ISSC2024 Call for abstract page 0001

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!