Erőnléti és sporttudományi konferenciát tart az MLSZ a TF-en
2023. október 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

November 2-án, csütörtökön a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem ad otthont a Magyar Labdarúgó-szövetség II. Erőnléti és Sporttudományi Konferenciájának.

Immáron második alkalommal választotta konferenciahelyszínnek a TF-et a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó-szövetség. November 2-án ugyanis ismét a TF Athén terme ad otthont az MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferenciájának, amelynek első eseményét 2023. február 16-án tartották egyetemünkön.

Az előadók között szerepel Martin Bucheit, a világ egyik legismertebb erőnléti edzője és sporttudományi szakembere, Paul Bradley, a labdarúgók teljesítményének nemzetközi hírű kutatója, Joshua Rice, a Tottenham Hotspur FC U21-es csapatának erőnléti edzője, valamint Shuth Gábor, aki sport- és edzéstudományból szerzett mesterdiplomát a sunderlandi egyetemen, majd az ottani labdarúgó-akadémián gyűjtött tapasztalatot teljesítményelemzőként.

Úgy tűnik, akárcsak tavaly, idén is telt házas lesz a rendezvény, amelyre ugyan már elkeltek a jegyek, ám jó hír, hogy a felszabadult helyekre még regisztrálhatunk. Ehhez küldenünk kell egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

További részleteket itt találunk, ez pedig a konferencia programja.

Időpont és helyszín:

2023 november 2., 8.00-17.00
1123 Budapest, Alkotás utca 42-48., Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF)

Erőnléti és sporttudományi konferenciát tart az MLSZ a TF en

Kép: MLSZ

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!