Telt házas expóval és fotókiállítással érkezik a VI. Sportinno
2023. szeptember 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az október 4. és 6. között sorra kerülő VI. Sport és Innováció Konferencia két kitűnő betétprogrammal, a MOB partnerségében megvalósuló, a kettős karriert bemutató fotótárlattal és a harminc kiállítót felvonultató Expóval várja az érdeklődőket.

Mint korábban megírtuk, 2023. október 4. és 6. között rendezik a VI. Sport és Innováció Konferenciát, amelynek fő témája: „Az edzők képzésének innovatív módszerei”. Az esemény kiemelt együttműködő partnere a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).

A rendezvény idén is a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF), a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ közös eseménye lesz, míg kiemelt együttműködő partnere a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Az esemény fővédnöki tisztét a MOB elnöke, az olimpiai bajnok Gyulay Zsolt tölti be.

A korábbiakhoz hasonlóan a Sportinno idén is két fontos betétprogrammal, a Németh Ferenc, a Nemzeti Sport 2013. szeptember 4-én elhunyt kiváló fotósáról elnevezett, rá emlékező fotókiállítással, valamint immár második alkalommal a Sportinno Expóval csábítja az érdeklődőket.

A tárlat középpontjában a kettős karrier bemutatása áll, hiszen mind a TF, mind pedig a MOB egyaránt fontosnak tartja a témát. Többek között ezért is lesz a MOB a VI. Sport és Innováció Konferencia kiemelt együttműködő partnere.

A Sportinno 2018 óta íródó történetében immáron másodszor jelennek meg a rendezvényen a hazai sporttudomány és sportélet legjelentősebb intézményi képviselői, amelyek október 5-én és 6-án kiállítóként mutatkoztak be a közönség előtt az aulában. Az kiállítás sikerét bizonyítja, hogy egyre több piaci kiállító is érdeklődik az esemény iránt.  

A kiállítók széles palettáján – ebben az évben a 30. elfogadott résztvevőt követően helyhiány miatt le kellett zárni a regisztrációt – különböző sportszervezeteket és cégeket is találunk.

Expo Sportinno 2

A Decathlon, a Biotech, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola, a Fit-Pro Kft., TSO MEdical Hungary Kft., az Aquaprofit és a BEMER Group is szeretettel várja a konferencia résztvevőit.

Nagy megtiszteltetés, hogy mellettük több jelentős hazai sportegyesület, a Budapest Honvéd, az FTC, a Vasas, az MTK és a TFSE is jelen lesz, de találkozhattunk többek között a Nemzeti Versenysport Szövetség, a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Magyar Edzők Társasága, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség, a Sportiskolák Országos Szövetsége, a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia, valamint a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Szövetségének képviselőivel is.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége izgalmas kvízzel és értékes nyereményekkel várja a sportkedvelőket, a TF részéről pedig bemutatkozik a Sportmedicina Központ és a Sport-táplálkozástudományi Központ.

A honi szövetségek közül jelen lesz a Magyar Atlétikai Szövetség, a Magyar Íjász Szövetség és a Magyar Sportlövők Szövetsége. Természetesen megjelenik az aulában társrendezőnk, a Nemzeti Kézilabda Akadémia, valamint szakmai együttműködő partnerünk, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola is.

Az idei Sportinno Expo kétnapos lesz, és a második napon a kiállítóknak lehetőségük nyílik hét felsőoktatási intézmény sportszakos hallgatóival, oktatóival és vezetőivel találkozni a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozójának (SHS) keretében.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!