Kosárlabda edzőtovábbképző pénteken a TF-en!
2023. augusztus 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Utánpótlásedző-továbbképzés 2023 címmel rangos esemény házigazdája lesz pénteken a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, az előadók között szerepel prof. dr. Sterbenz Tamás, a TF rektora is.

Pénteken pattog a labda a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem aulájában! Szó szerint, mivel az Utánpótlásedző-továbbképzés 2023 elnevezésű rangos esemény keretében gyakorlati órák is szerepelnek az előadások részeként. Augusztus 11-én 9:30-kor kezdődik a program, amelynek nyitányán prof. dr. Sterbenz Tamás, a TF rektora köszönti a résztvevőket, sőt korábbi válogatott kosárlabdázóként előadást is tart a nap folyamán, a program 17 órakor zárul.

„Legfeljebb 300 fő regisztrálhatott az eseményre, a jelentkezések alapján telt házra van kilátás – mondta megkeresésünkre Félix Ákos, a TFSE kosárlabda-szakosztály technikai vezetője. – Az egész napos programot két blokkra bontjuk, lesz délelőtti, illetve délutáni, a kettő között pedig ebédszünet. Délelőtt elméleti előadásokat hallgathatnak a résztvevők, délután pedig a gyakorlat veszi át a terepet. A TF aulájában kialakítottunk egy kosárlabda félpályát. Boros Zoltán, Nagy Botond és Nagy Benedek is ezt használva tartja szakmai előadását.”

A TF rektorán kívül az elméleti előadók között szerepel még Sáfár Sándor és Túróczy Gábor.

Kosárlabda edzőtovábbképző pénteken a TF en

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!