Sikeres projektet tudhat maga mögött a TF
2023. augusztus 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Befejeződött a KEHOP 5.2.15-21-2022-00020 Energiahatékonyságot növelő beruházás előkészítése a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.

Széchenyi2020 infoblokk ESBAA projekt célja az volt, hogy a KEHOP-5.2.15-21 pályázati felhívás alapján az Egyetem meghatározott épületeinek tervezett energetikai felújítási munkáihoz a kiviteli tervek elkészüljenek. Ennek megfelelően a TF Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola és Gimnázium, valamint az Egyetem Római-parti Vízisport-telepén lévő épületek energetikai korszerűsítése kivitelezésének előkészítéséhez és támogatásához a szükséges tervezői szolgáltatások elkészültek. A projekt keretein belül az elkészült tervek alapján az Egyetem a hatályos jogszabályoknak megfelelően a kivitelezési munkákra feltételes közbeszerzési eljárást folytat le.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem KEHOP-5.2.15-21-2022-00020 azonosítószámú projekt keretein belül valósította meg az épületek energetikai hatékonyságát növelő beruházás előkészítését. A projekt az Európai Unió Európai Strukturális és Beruházási Alapok Széchenyi 2020 program keretében, 25 005 750 forint európai uniós támogatás segítségével valósult meg. 

A projekt célja az volt, hogy az elkészült kiviteli tervek alapján, amennyiben a forrás erre a célra rendelkezésre áll, az Egyetem által fenntartott TF Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola és Gimnázium, valamint az Egyetem Római-parti Vízisport-telepe energetikai korszerűsítésének kivitelezése a hatályos jogszabályokkal összhangban megtörténhessen. 

Projekt megvalósítására az alábbi helyszíneken került sor: 

  • Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 1125 Budapest Diana utca 35-37; 
  • Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 1039 Budapest Királyok útja 67; 
  • Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem 1039 Budapest, Királyok útja 69.

A projektről további információt itt olvashatnak.
Információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!