Prágában jártak a TF Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársai
2023. július 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és két munkatársa látogatott el a prágai Károly Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának (NKI) igazgatója és munkatársai nemrégiben látogatást tettek a prágai Károly Egyetem (KE) Testnevelési és Sporttudományi Karán, hogy együttműködési lehetőségekről tárgyaljanak. A TF-es küldöttségét dr. habil. Kádár Judit, a Nemzetközi Kapcsolatok Központjának igazgatója vezette.

A TF-delegáció termékeny megbeszélést folytatott dr Miroslav Petrrel, a Testnevelési és Sporttudományi Kar dékánjával, ing. Lenka Henebergovával, a nemzetköziesítésért felelős dekánhelyettessel, valamint Daniel Opelikkal, a Sportmenedzsment Osztály munkatársával. A megbeszélések középpontjában az együttműködés lehetséges területei álltak, különös súlyt helyezve a kétoldalú csereprogramokra, webinárokra, közös képzésekre, oktatócsere-lehetőségekre és a doktori kutatási lehetőségekre.

A megbeszélések eredményeként döntés született egy megállapodás (MoU) aláírásáról, amely tovább erősíti a két intézmény közötti együttműködést. A partnerség célja a tudásmegosztás, a kulturális megértés és a közös kezdeményezések előmozdítása, amelyek mind a hallgatók, mind pedig az oktatók, illetve a kutatók számára előnyösek lesznek mindkét intézményben.

A látogatás jelentős mérföldkő a nemzetközi együttműködés előmozdítása és a két elismert intézmény közötti kapcsolat erősítésében. A TF és a KE Sporttudományi Kar a szakértelem és erőforrások megosztásával új lehetőségeket teremthet a sporttudományok területén.

Prágában jártak a TF Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársai 1

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!