A nemzeti összetartozás napjára emlékeztünk
2023. június 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Sokadszor emlékezett meg a TF-műhely nemzeti összetartozás napjáról, amelynek során – mint mindig – ezúttal is színvonalas műsorral lepte meg a közönséget.

2010. május 31-én szavazta meg az Országgyűlés, hogy június 4-e (a trianoni béke aláírásának napja), legyen nemzeti emléknap, ami kifejezi, hogy minden magyar – lakjék bárhol a világon – tagja az egységes magyar nemzetnek.

Erre a napra emlékezett a TF-műhely csütörtökön, immáron 13. alkalommal.

„Bizonyos körülmények miatt – gondolok itt a vizsgaidőszakra, a diplomavédésekre és az éppen zajló konferenciára – sajnos kevesen vettek részt az emlékműsoron – mondta Nemerkényi Krisztina tanárnő, a TF-műhely elnöke. – Pedig a műsor meglehetősen változatos volt. Sikerült megtalálnunk minden hallgatóhoz a hozzá leginkább illő verset, a műsort énekek és művészi tánc tett változatossá. Ezek mondanivalója és hangulata nagyon megfogta a nézőket, akik hosszas, hálás tapssal jutalmazták a műsort és a szereplőket.”

Álljon itt a szereplők névsora:

Bánki Bernadett, Benkő László, Bozi András, Dóra Gergely, Ekanem Bálint, Fülöp Veronika, Galkó Dominik, Proszenyák Dalma, Szabó Kende, Tóth Petra, Vacic Ádám, Varga Réka

Köszönet nekik!

Fotó: Horváth Krisztián

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!