Hetvenedik születésnapját ünnepelte Nemerkényi Krisztina
2023. január 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Január 24-én, kedden a TF-en köszöntötték fel mostani és korábbi munkatársai a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem egyik meghatározó alakját, Nemerkényi Krisztina tanárnőt, aki 70.születésnapját ünnepelte.

Hetvenedik születésnapját ünnepelte Nemerkényi Krisztina

Jóllehet fél évszázadnyi tanítás után, 2021. január 15-én nyugdíjba vonult, ez nem jelentette azt, hogy végleg hátat fordított a TF-nek, sőt! A népszerű tanárnő immáron több idővel gazdálkodva, továbbra is a TF Műhely vezetőjeként, a régi elánnal veti bele magát a munkába: a különböző egyetemi ünnepségek, megemlékezések és más események szervezésébe, a bizottsági munkába, valamint az egyetem szakfolyóirata, a TST nyelvi lektorálásába.

A Sportszaknyelvi Lektorátus korábbi vezetője, aki 1990-ben került a TF-re, egyetemi és családi teendői mellett – két unoka boldog nagymamájaként – néha persze saját magára is szakít némi időt. Ezúttal jelenlegi és korábbi kollégáit hívta meg egy szerény, ám igencsak vidámra sikeredett születésnapi ünnepségre, amely kitűnő alkalom volt arra is, hogy a különböző épületekben és szervezeti egységekben dolgozók jól elbeszélgessenek.

„Úgy tartja a mondás, nem az számít, hogy hány évesek vagyunk, hanem az, hogy mennyinek érezzük magunkat. Én egyáltalán nem érzem magam hetvenévesnek” – mondta vidáman a tanárnő vendégeinek.

Kedves tanárnő! Boldog születésnapot kívánunk, és várjuk a 90. születésnapi bulit!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!