Már csak két nap, és kezdődik az Educatio
2023. január 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Látványos showműsorral, neves sportolókkal, színes standdal és rektorhelyettesi köszöntővel várja a továbbtanulni vágyókat az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

A január 12. és 14. között a Hungexpón területén sorra kerülő kiállításról természetesen nem hiányozhat az ország legrégebbi, testkultúrával és sporttudománnyal foglalkozó felsőoktatási intézménye, a TF sem.

Mi már javában készülünk, hogy találkozhassunk veletek, és reméljük, ti is így vagytok ezzel! Csütörtöktől szombatig, 10 órától egészen 17 óráig várunk benneteket a TF-standon, ahol a Tanulmányi Hivatal és a Hallgatói Önkormányzat képviselői, valamint számos híres TF-es sportoló vár benneteket.

Január 12-én, csütörtökön 11 és 13 óra között Budaházy Boglárkával, a TFSE röplabdázójával, január 13-án, pénteken 11 és 13 óra között pedig Karakas Hedvig cselgáncsozó olimpikonnal és Németh Almával, a TFSE kosárlabdázójával találkozhattok. Lesz meglepetésvendég is, ám egyelőre maradjon titok, hogy ki!

A TF január 12-én, pénteken 12.30 és 12.55 között mutatkozik be a rendezvény nagyszínpadán. Itt csodálhatjátok majd meg a TFSE cheerleadercsapatát és ritmikus gimnasztikázóit, valamint meghallgathatjátok dr. Ökrös Csaba általános rektorhelyettes köszöntőbeszédét.

Sőt az egyetem rektora, prof. dr. Sterbenz Tamás is kilátogat az eseményre – ő január 13-án, pénteken 10 és 11 óra között válaszol kérdéseitekre.

Látogass meg bennünket a Hungexpón, és válaszd a jövő sportegyemét, a TF-et!

A rendezvény időpontja: 2022. január 12-14., 9.00–17.00

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!