Harcos nindzsák a TF-en
2022. október 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

November 19-én és 20-án a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem ad otthont a HUN Harcos Ninja 100 méteres akadályfutó-versenynek, amelyen a TF hallgatói is próbára tehetik tudásukat és erejüket.

HUN Harcos Ninja 100méteres

Nálunk is egyre népszerűbb a több korosztály körében is utat törő terep-akadályfutás – vagy hivatalos nevén akadálysport (OCR – obstacle course racing) –, amelyből némi ízelítőt kaphatnak azok, akik november 19-én és 20-án ellátogatnak a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem D termébe.

Itt rendezik ugyanis a HUN Harcos Ninja 100 méteres kupa elnevezésű, gyermekek, juniorok, felnőttek, szeniorok és veteránok számára kiírt, a Sport az Egészségért Egyesület szervezésében sorra kerülő kétnapos akadályfutó-versenyt, amely nem mindennapi látványt és izgalmat ígér.

Az esemény első napján, azaz november 19-én, szombaton 8 és 16 óra között a TF hallgatói tesztelhetik és versenyezhetnek a pályán, míg november 20-án, vasárnap reggel 8 és este 8 óra között a különböző korosztályok képviselői mérik össze tudásukat a pénzdíjakért és az értékes nyereményekért.

A versenykiírásról, valamint a jelentkezés feltételeiről itt olvashatsz többet.

Regisztrációs űrlap a hallgatóknak >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!