Folytatódik a diákmentor program: jelentkezz mentornak!
2022. szeptember 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Új tagokat keresünk az egyetem diákmentor gárdájába. Ha úgy érzed, hogy egyes tantárgyakat tökéletesen elsajátítottál egyetemi éved során, széles körű az ismeretanyagod, amely az adott tantárgy jeles teljesítéséhez szükséges, és van kedved tudásodat hallgatótársaid segítésére, felzárkóztatására fordítani, akkor ne habozz, jelentkezz nálunk!

Folytatódik a diákmentor program: jelentkezz korrepetálásra!

Ha szívesen vállalnál korrepetálást az általunk megjelölt tantárgyak valamelyikéből, örömmel látunk az egyetem hallgató oktatói (diákmentorai) között.

Mi, az Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Iroda munkatársai bízunk abban, hogy ebben a szemeszterben is tehetséges, az egyes tantárgyakból átlag feletti tudásukat hallgatótársaiknak átadni képes hallgatók nyújtják be pályázatukat.

"Tapasztalataink szerint a programhoz csatlakozó hallgatók évről évre nagyobb bizalommal fordulnak a mentoraikhoz, ha segítségre van szükségük. Külön öröm, hogy a tananyag elsajátítása közben, szakmai értékek mentén erősödhet tovább az egyetem hallgatói közössége. A mentorok értékes gyakorlati tapasztalatokat szereznek, javulnak az oktatói kompetenciáik, emellett tevékenységük előnyösen hat az egyetemi közösségben betöltött szerepükre éppúgy, mint később a szakmai előmenetelükre" - hangsúlyozta dr. Lőkös Dániel irodavezető.

A felzárkóztató programban részt vevő mentorok ösztöndíja 20 000-30 000 forint havonta, a teljesítmény arányában. A jelentkezés feltétele az aktív hallgatói jogviszony. A részletes információkat e-mailben küldjük el a jelentkezés után, amelynek határideje 2022. szeptember 25.

  • Pályázati adatlap >>>
  • Pályázati felhívás >>>
  • Útmutató >>>
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!