A TF is képviselteti magát a röplabdázók Magyar Kupa-döntőjében
2022. március 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A hétvégén Érdre figyel a magyar röplabda-társadalom, ott rendezik a Magyar Kupa bronzmérkőzését, illetve döntőjét mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál. A nőknél a TF hallgatója, Juhár Dalma is ott lesz, a Vasas szineiben. 

Szombaton a hölgyeké a terep, 16 órától Békéscsaba–Nyíregyháza csata lesz a harmadik helyért, 19 órától pedig következik a Vasas Óbuda–Szent Benedek RA finálé. Utóbbi összecsapáson pályája lép Juhár Dalma, a Vasas kiválósága, aki a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem első évfolyamos hallgatója a BSc rekreáció és életmód szakon. Rövid időn belül a második rangos trófeáját hódíthatja el, hiszen klubcsapatával februárban megnyerte a Közép-európai Ligát.

A TF is képviselteti magát a röplabdázók Magyar Kupa-döntőjében

A vasárnapi program 15.30-kor kezdődik a Kaposvár–Kecskemét férfi bronzmérkőzéssel, 18.30-tól pedig a Pénzügyőr–Kazincbarcika finálét rendezik meg. Nos, a férfidöntőben is érdekelve lesz a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Pénzügyőr vezetőedzője ugyanis Jókay Zoltán, a Sportjáték Tanszék mestertanára. A neves magyar szakember az előző idényben bajnoki címig és Magyar Kupa-győzelemig kormányozta együttesét, és most itt az alkalom, hogy utóbbi sorozatban megvédje trónját.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!