NET diplomaosztó ünnepség
2016. december 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET) ünnepélyes diplomaosztójára 2016. december 7-én került sor a Testnevelési Egyetem főépületének Hepp Ferenc dísztermében.

NET diplomaosztó ünnepség (2016., ősz)

A ceremónián 16 ország 19 hallgatója vehette át oklevelét kézilabda, vívás, súlyemelés, cselgáncs, röplabda és általános erőfejlesztés sportágakban. Az egybegyűlteket köszöntötte prof. Koller Ákos és dr. Kádár Judit a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatója, akik gratuláltak és sok sikert kívántak a végzős hallgatóknak. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Mr. Carlos Gajardo, Chile budapesti nagykövetének első helyettese, valamint Mr. Satish Khanna, India budapesti nagykövetségnek titkára.

A hagyományoknak megfelelően a diplomák átadásakor Koller Ákos professzor úr mellett a különböző sportágak vezetői is jelen voltak és gratuláltak a hallgatóiknak. A végzős diákok nevében Ravi Bhollah, súlyemelő edző búcsúzott. A megható beszédet közös fotózás követte, majd az esemény egy ünnepélyes fogadással zárult.

A napokban elutazó hallgatók remélhetőleg egy életre szóló élménnyel gazdagodtak és örömmel fognak visszagondolni a Testnevelési Egyetemen eltöltött időkre.

{gallery}net_2016-2{/gallery}

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!