×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/galleries/net_2016-2
×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/net_2016-2

Hírek

NET diplomaosztó ünnepség

A Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET) ünnepélyes diplomaosztójára 2016. december 7-én került sor a Testnevelési Egyetem főépületének Hepp Ferenc dísztermében.

NET diplomaosztó ünnepség (2016., ősz)

A ceremónián 16 ország 19 hallgatója vehette át oklevelét kézilabda, vívás, súlyemelés, cselgáncs, röplabda és általános erőfejlesztés sportágakban. Az egybegyűlteket köszöntötte prof. Koller Ákos és dr. Kádár Judit a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatója, akik gratuláltak és sok sikert kívántak a végzős hallgatóknak. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Mr. Carlos Gajardo, Chile budapesti nagykövetének első helyettese, valamint Mr. Satish Khanna, India budapesti nagykövetségnek titkára.

A hagyományoknak megfelelően a diplomák átadásakor Koller Ákos professzor úr mellett a különböző sportágak vezetői is jelen voltak és gratuláltak a hallgatóiknak. A végzős diákok nevében Ravi Bhollah, súlyemelő edző búcsúzott. A megható beszédet közös fotózás követte, majd az esemény egy ünnepélyes fogadással zárult.

A napokban elutazó hallgatók remélhetőleg egy életre szóló élménnyel gazdagodtak és örömmel fognak visszagondolni a Testnevelési Egyetemen eltöltött időkre.

{gallery}net_2016-2{/gallery}

diplomaosztó,ünnepség,Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam (NET)