Vezetői találkozó Burgenlandban
2017. július 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem kancellára Dr. Genzwein Ferenc, Othmar Michl a Testnevelési Egyetem Gazdasági Tanácsadó Testületének elnöke, valamint a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője, Dr. Kádár Judit és a nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátor Rédli Andrea, személyesen találkozott a Pädagogische Hochschule vezetőivel (Dr. Gundl Rauter, Dr. Eva Burger, Mag. Sabine Haider, Mag. Irma Ortner Lidy) Eisenstadtban.

Vezetői találkozó Burgenlandban

Az osztrák főiskola rektora Mag. Dr. Walter Degendorfer részletesen bemutatta intézménye képzési rendszerét és érintette az együttműködés lehetséges területeit.

A felek különös érdeklődést mutatnak egy rövidtávon megvalósuló közös elemekből álló képzés jövőbeli beindítása iránt, amely magyar, osztrák és angol nyelvű oktatási nyelven valósítana meg Burgenlandban. A két intézmény vezetői szeptemberben a Testnevelési Egyetemen találkoznak újból, mikor a konkrét megvalósítás feladatainak és időzítésének tisztázása kerül előtérbe. Az együttműködés kiváló alapja a már korábban aláírt Erasmus+ keretszerződés, mely a két intézmény közötti mobilizációs lehetőségeit teszik lehetővé.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!