Különdíj a TF-nek
2014. december 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség (MEFS) hagyományos év végi díjátadó ünnepségén, ahol a 2014-es évben elért eredmények alapján a legsikeresebb sportolókat és felsőoktatási intézményeket jutalmazták, a Testnevelési Egyetem különdíjat kapott. A legeredményesebb intézményi kar különdíját a Testnevelési Egyetem, az egykori Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kara kapta.

MEFSZ különdíj a TF-nek

A Budapesti Gazdasági Főiskola aulájában megtartott ünnepséget megtisztelte jelenlétével és köszöntő beszédet mondott dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár úr, prof. dr. Tóth Miklós úr, a MOB alelnöke, a Felsőoktatásért felelős tagozat vezetője, prof dr. Kiss Ádám úr, a MEFS elnöke, az elnökség tagjai közül dr. Magyar Zoltán és dr. Kovács Antal olimpiai bajnokok, valamint dr. Székely Mózes úr, a MEFS főtitkára.

A díjátadón az egyetemek közötti rangsorban a Semmelweis Egyetem végzett az élen, megelőzve a Debreceni Egyetemet, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet.  Hagyományainkhoz híven az egyetemi bajnokságokon a TF hallgatói szerzik a győzelmek, helyezések, pontok nagy részét, így a közös együttműködésünk alatt a  Testnevelési és Sporttudományi Kar sok-sok sportos dicsőséget hozott  a Semmelweis Egyetemnek, öregbítve annak hírnevét.

2015-ben ismét önállóan, Testnevelési Egyetemként (TF) szerepelhetünk az egyetemek közötti versengésben, és érhetünk el sikereket a különböző sportágak országos bajnokságain és a Dél-Koreai Universiádén.

Sok sikert magyar egyetemi sport, hajrá TF!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!