Narrátor: Dr. Sós Csaba
2019. november 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

November 26-án rendhagyó tanár-diák találkozóra került sor az Athén teremben. Az Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Iroda meghívta a gólyákat az „Ismerd meg a TE-t” kvízjátékra.

A rendezvényre 68 hallgató regisztrált és érkezett gólyabál-belépőjegyet nyerni. Mivel a tanárok is nagy létszámban (mintegy negyvenen) képviseltették magukat, olyan TE-hangulat volt, mint a régi szép időkben. A hallgatók élvezték, sőt egyenesen éljeneztek a tanszéki bemutatók láttán. Tizenkét tanszék készített videót, amelyben bemutatták a tanszékvezetőt, a tanárokat, a főbb tudományos fokozataikat, kiemelkedő sporteredményeiket, s természetesen sok vidám pillanatnak is részesei lehettek. Volt olyan tanszék, amelynek videójához dr. Sós Csaba tanár úr állt ki narrátornak.

Narrátor: Dr. Sós Csaba

Bemutatkozott a TFSE is, Nagy Máté hívta meg az új hallgatókat, hogy jöjjenek és sportoljanak náluk, és a nyomaték kedvéért hozott néhány szakosztályi bemutatót is.

A bemutatók végén következett a kvízjáték, 15 háromfős csapat vetélkedett, az első három helyezett nyert gólyabáli-belépőt, TE-s relikviákat (pólót, esernyőt, napszemüveget, kulcstartót, tollat és jegyzetfüzetet). A 4–6. helyezettek az Úszás és Vízisportok Tanszék ajándékcsomagját vehették át.

Narrátor: Dr. Sós Csaba

Bóta Ármin HÖK-alelnök így fogalmazott köszönő levelében: „Köszönöm a meghívást és gratulálok a rendezvényedhez. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, ezt talán mondhatom a hallgató társaim nevében is. Szívesen veszek részt a következő TF-napok rendezvényen.”

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!