Magyar edzők, figyelem!
2020. október 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szingapúri irányítással nagyszabású virtuális konferenciát rendeznek október 20. és 22. között az edzők számára, természetesen magyar szakemberek is jelentkezhetnek.

Magyar edzők, figyelem!

A részvétel díja nem szingapúri edzőknek 60 szingapúri dollár (körülbelül 13 500 forint), illetve még annyi sem, mert a CSGC25OFF kód megadásával 25 dollár kedvezményt adnak a szervezők a magyaroknak. A regisztráció határideje október 16., magyar idő szerint reggel hat óra.

A konferencia fő témája a koronavírus okozta életvitel-megváltozás, illetve az edzők szerepe, mert a pandémia következtében más kulcsfeladatok is hárulnak rájuk. Legelébb az, hogy pedagógiai érzékkel (is) stabil hátteret nyújtsanak az utánuk következő generációnak, hogy a fiatalok számára ne legyen gond a továbblépés karrierjük és életük bizonyos szakaszaiban.

A sportnak óriási szerepe van a nemzetfejlődésben, továbbá nemzetközileg voltaképpen egy külön világ, s ebben a világban kell megfelelően együttműködniük a különböző társadalmi rétegeknek, nemzeteknek. A konferencián szintén hangsúlyos szerepet kap a naprakész, előremutató koncepciók kialakítása, amely részben digitálisan, részben pedig emberi erőforrások bevonásával megoldható a COVID idején. Mert fejlődni, fejleszteni mindig szükséges, akár van világjárvány, akár nincs.

A rendezvény honlapja itt érhető el.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!