Hírek

Magyar edzők, figyelem!

Szingapúri irányítással nagyszabású virtuális konferenciát rendeznek október 20. és 22. között az edzők számára, természetesen magyar szakemberek is jelentkezhetnek.

Magyar edzők, figyelem!

A részvétel díja nem szingapúri edzőknek 60 szingapúri dollár (körülbelül 13 500 forint), illetve még annyi sem, mert a CSGC25OFF kód megadásával 25 dollár kedvezményt adnak a szervezők a magyaroknak. A regisztráció határideje október 16., magyar idő szerint reggel hat óra.

A konferencia fő témája a koronavírus okozta életvitel-megváltozás, illetve az edzők szerepe, mert a pandémia következtében más kulcsfeladatok is hárulnak rájuk. Legelébb az, hogy pedagógiai érzékkel (is) stabil hátteret nyújtsanak az utánuk következő generációnak, hogy a fiatalok számára ne legyen gond a továbblépés karrierjük és életük bizonyos szakaszaiban.

A sportnak óriási szerepe van a nemzetfejlődésben, továbbá nemzetközileg voltaképpen egy külön világ, s ebben a világban kell megfelelően együttműködniük a különböző társadalmi rétegeknek, nemzeteknek. A konferencián szintén hangsúlyos szerepet kap a naprakész, előremutató koncepciók kialakítása, amely részben digitálisan, részben pedig emberi erőforrások bevonásával megoldható a COVID idején. Mert fejlődni, fejleszteni mindig szükséges, akár van világjárvány, akár nincs.

A rendezvény honlapja itt érhető el.

koronavírus,felhívás,edző,nemzetközi konferencia,Szingapúr