Óriási lehetőség a fiataloknak!
2021. január 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az idén augusztusban a kínai Csengtu városa ad otthont a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) égisze alá tartozó Egyetemi Világjátékoknak, amellyel kapcsolatban nagyszerű lehetőség nyílik a média területén tanuló, 19 és 25 év között fiatalok számára.

Óriási lehetőség a fiataloknak

Miről is van szó?

Nos, minden játékokon tehetséges, fiatal sportújságírók abban a kivételes lehetőségben részesülnek, hogy – akár rutinos, a szakmában élen járó kollégák mentorálásával – tudósíthatnak az eseményről, ezúttal összesen húsz jelentkező lesz kiválasztva. Ebből a húszból tizenhatot a FISU és a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) közösen jelöl ki, a fennmaradó négy helyre pedig sporttal kapcsolatos, fotós vagy videós anyag elkészítésével lehet pályázni. Ezen a linken minden tudnivaló elérhető a jelentkezésről, illetve ugyanezen a webhelyen lesz látható majd az eredményhirdetés, amelyre február 18-án kerül sor. Mivel jelentkezni a világ bármely pontjáról, így természetesen a Testnevelési Egyetemről is lehet, óriási lehetőség előtt állnak a fiatal sportújságírók.

Mit jelent neked a sport? – erre kíváncsiak az illetékesek, akik a várhatóan rengeteg jelentkezőből kiválasztják majd azt a négyet, aki sportújságíróként részt vehet az augusztusi Egyetemi Világjátékokon. A jelentkezési határidő január 31., a téma pedig a sport: akár személyes élmények képekbe vagy videóba „ágyazásával”, vagy egyszerűen a sport szépségét, nagyszerűségét megmutatva lehet tehát pályázni.

Úgyhogy: hajrá, fiatalok!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!