Még jelentkezhetünk a Fulbright-ösztöndíjra
2023. október 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Október 16-ig jelentkezhetnek támogatásra a kutatók és az oktatók a magyar-amerikai Fulbright-ösztöndíjprogram keretében.

Mind a kutatók, mind pedig az oktatók számára nyitva áll a kapu, hogy benyújtsák pályázatukat a magyar-amerikai Fulbright-ösztöndíjra, amit egészen 2023. október 16., hétfőig tehetnek meg.

A kutatók bármely tudományterületen vagy művészeti ágban pályázhatnak. Az amerikai partnerekkel esedékes közös kutatás előnyt élvez. Az ösztöndíj időtartama minimum három, de maximum öt hónap, a fogadóintézmény anyagi hozzájárulásától függően maximum 9 hónap. Az ösztöndíjas időszak leghamarabb 2024 augusztusában kezdhető meg, és legkésőbb 2025. július végéig fejezhető be.

Oktatók esetében az ösztöndíjak időtartama egy vagy maximum két egyetemi félév a fogadóegyetem anyagi hozzájárulásától függően. Az amerikai egyetem által felajánlott költségmegosztást a Fulbright-ösztöndíjprogram támogatja. Az ösztöndíjas időszak leghamarabb 2024 augusztusában kezdhető meg, és legkésőbb 2025 augusztusában fejezhető be.

A kutatói ösztöndíjakkal kapcsolatos tájékoztatót, illetve pályázati anyagot ide kattintva olvashatjuk el, itt pedig az oktatók találják meg a számukra fontos információt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!