Jelentkezési felhívás a kineziológusok 31. nemzetközi tudományos konferenciájára
2023. március 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Már jelentkezhetünk a kineziológusok 31. nemzetközi tudományos konferenciájára, amelyet június 28. és július 1. között rendeznek a festői szépségű horvát tengerparti városban, Zadarban.

„A gyermekek és fiatalok fizikai állapotának monitorozása” elnevezésű szakmai eseményre elsősorban tudományos szakemberek, edzők, pedagógusok, valamint kinezioterapeuták jelentkezését várják a szervezők.

Ami a téma aktualitását illeti, a konferencia házigazdái azt várják, hogy az előadók nyíltan és kritikusan beszéljenek a kineziológiáról, továbbá, hogy felszólalásukban említsenek jó gyakorlatokat az oktatás, a sport, a sportrekreáció és a kinezioterápia területén tudományos, szakmai, szervezési, illetve pénzügyi nézőpontból.

A rendezvényen több neves szakember is felszólal, többek között dr. Hrvoje Podnar, a zágrábi egyetem kineziológiai tanszékének docense, prof. dr. Gregor Jurak, a ljubljanai egyetem sporttanszékének munkatársa és prof. Uri Schaefer, a Nemzetközi Sporttudományi és Testnevelési Tanács elnöke.

Az absztraktokat a www.hrks.hr honlapon nyújthatjuk be 2023. április 16-ig. A konferencia iránt érdeklődők az alábbi linken jelentkezhetnek az eseményre 2023. június 20-ig.

Részletes leírást a programról, a szállásról, valamint a részvételi díjról itt találunk.

Jelentkezési felhívás a kineziológusok 31. nemzetközi tudományos konferenciájára

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!