Felhívás a 2. TDK-workshopra
2022. május 5.TDK

Az egyetemi Könyvtár és Levéltárnak számos lehetősége van arra, hogy a legfrissebb szakirodalmi anyagokhoz hozzáférést biztosítson hallgatói számára, akik tanulmányaikhoz (szakdolgozat) és kutatásaikhoz (TDK-munka) egyaránt fel tudják használni a tudományos publikációkat, tanulmányokat, könyveket, amelyek a könyvtár állományában vagy előfizetett adatbázisaiban megtalálhatók.

TDK-workshop 2.

Ilyen gyűjtemény többek között az EBSCO (SportDiscus), a Proquest, a ScienceDirect, a Springerlink. Az Akadémiai Kiadó E-könyv adatbázisa – a MERSZ – magyar szakkönyvek elérésével segítheti a tudományos munkát. A könyvtár E-book gyűjteménye főleg angol nyelvű sporttudományi szakkönyvek hozzáférésével nyújt szakmai segítséget. Az Arcanum Digitális Tudománytár magyar szakcikkek ezreit kínálja.

E tudományos adatbázisok használatában segítenek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen a Könyvtár és Levéltár munkatársai a 2. TDK-workshopon, ahol interaktív módon mutatják be azokat a szakirodalom-keresési lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy a hallgatók elérjék az adott kutatási területhez tartozó legfrissebb szakirodalmat.

A 2. TDK-workshopot május 19-én 13 órától rendezik a K3 épületben (Könyvtár és Levéltár, INFOLABOR).

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!