Tavaszi rekreáció tábor
2022. április 22.Rekreáció Tanszék

A 2021-22-es tanév II. szemeszterében tartandó rekreáció tábor idén 8 csoportban valósul meg a tábor a 4. „K” héten (2022. május 2-6-ig).

Tavaszi rekreáció tábor

Mindenki figyelmesen nézze át, hogy melyik csoportban lett beosztva és figyeljen arra, hogy nem biztos, hogy a szaktársaival azonos időpontban kell, hogy teljesítse a tábort. A nagy létszám, kevés helyszín miatt a tábor csak a kijelölt csoportban teljesíthető.

Mindenki láthatja a 4. K hétre beosztott csoportokat illetve azok teljes menetrendjét is.

A tábor foglalkozásai gyakorlati jellegűek, így megfelelő felszerelést vigyetek magatokkal! A helyszínekre és foglalkozásokra a pontos időben való odaérkezés a szoros menetrend miatt kiemelten fontos. A menetrend még változhat a magas kihasználtság miatt, így kérlek ellenőrizzétek a táborkezdés előtt többször a táblázatban szereplő adatokat!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjatok emailt vagy MS Teamsen írjatok chat üzenetet és 48 órán belül válaszolok! Ha csoportos a probléma, akkor egy képviselőt kérnék a csoport nevében!

Külsős helyszínek:

  • Rúdakrobatika: Dollhouse Buda -  Budapest, Villányi út 6, 1114
  • Falmászás: Gravity Boulder Bar - Budapest, Lövőház u. 2-6, 1024
  • THOR Gym:  1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40.
  • Goldball: Budapest, Könyves Kálmán krt. 28, 1097
  • Parkour/Silk: Hall Of Parkour Hungary - Budapest, Korponai u. 1a, 1101
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!