Téged is vár Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar!
2021. július 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2021. szeptember 9-én és 10-én rendezik meg a Millenáris Parkban Európa legnagyobb jövőfesztiválját, a Brain Bart, idén először az angol mellett magyar nyelvű programokkal.

Téged is vár Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar

A fesztivál azoknak szól, akik tudatosan építik önmagukat, és rajonganak az új ismeretekért. Minden évben a legbátrabb és legkülönlegesebb gondolkodókat, döntéshozókat és üzletembereket hozzuk el közönségünknek. Az utóbbi évek fellépői között szerepelt Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, Elon Musk édesanyja, a szupermodell és dietetikus Maye Musk, sőt a világ első humanoid robotja, Sophia is. A Brain Bar idén kifejezetten azokat a kulturális értékeket és technológiai megoldásokat állítja középpontba, amelyek a globális hangzavarban is lehetővé teszik a tartalmas életet, az értelmes munkát és a jó emberi kapcsolatokat.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is lehetőséget kínálunk tanárok és diákok számára, hogy ingyenes belépőt szerezzenek a Brain Barra! Ehhez csupán ezen a linken található kérdőív kitöltésére kérjük őket. Azok számára, akik nem jogosultak díjmentes részvételre, ide kattintva vásárolhatnak belépőjegyet.

Ne felejtsétek: küldetésünknek tekintjük, hogy minél több tehetséges, tudatos és valóban érdeklődő fiatalt tudhassunk közönségünk soraiban.  

Szeretettel várunk mindenkit a Brain Bar közönségében!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!