EBC*L Champions League 2010
2010. február 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyarországon már hagyománnyal rendelkező EBC*L gazdasági verseny a 2010-es évben az Európai Bizottság támogatását élvezi a vállalkozóvá válást segítő CIP program (Competitiveness and Innovation Framework Programme) keretein belül. A program célja a vállalkozási ismeretek oktatása, és az európai fiatalok vállalkozó kedvének javítása.  A támogatásnak köszönhetően 12 ország részvételével az EBC*L Champions League jelenleg a legnagyobb, európai szintű gazdasági verseny!

A magyar nyelvű hazai verseny győztesei 450.000 Ft, míg az angol nyelven zajló nemzetközi verseny nyertesei 7.000 EUR összértékű pénznyereményben, és számos további tárgynyereményben részesülnek!

2010. március 17-30. között az országban hat helyszínen (Veszprém, Pécs, Miskolc, Debrecen, Kecskemét, Budapest) várják azon érdeklődő intézményeket (közép-és felsőfokú oktatási intézményeket, nyelviskolákat, felnőttképzőket, TISZK-eket, HÖK-öket, Karrier-irodákat és EBC*L vizsgaközpontokat), akik többet szeretnének megtudni az Egységes Európai Gazdasági Oklevél nemzetközi versenyéről, próbavizsga-napjairól, képzéseiről, vagy bővíteni szeretnék képzési palettájukat az EBC*L vizsgájával.

Az Információs napokon való részvétel ingyenes!

Tervezett témák:

  • EBC*L Champions League a fiatalok tanulásra ösztönzésének attraktív módszere!
  • Vállalkozási ismeretek e-learninggel a felkészülés hatékony és ideális formája magyar, angol és német nyelven (A vendégeknek lehetőségük nyílik az e-learning program tesztelésére)
  • Országos EBC*L próbavizsga-napok (máj.31. és szept.30.) kivételes lehetőség mindenki számára, hogy kockázat nélkül nemzetközileg elismert EBC*L gazdasági oklevelet szerezzen
  • EBC*L hazai és nemzetközi szinten eredmények, sikerek, csatlakozási lehetőségek
A részvételi szándékot legkésőbb 2010.03.05-ig jelezni kell!

Regisztrációs lap az Információs napra és további részletek

További információk az EBC*L Champions League versenyről

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!