Diplomás Pályakövető Rendszer
2010. április 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kedves Hallgatónk, Kedves Öregdiákunk!

A Semmelweis Egyetem fontosnak tartja a hallgatók és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését ahhoz, hogy az egyetemi képzés valóban megfelelhessen  mind a hallgatók, mind a munkaerőpiac elvárásainak. Ezért fejlesztjük a Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ projekt keretén belül az Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszerét (DPR), amelynek célja az aktív hallgatók motivációs felmérése és a végzett hallgatók pályakövetése.  Ezzel az Egyetem célja az, hogy folyamatosan kapcsolatot tartson a jelenlegi és a végzett hallgatóival, segítse későbbi karrierjük építését, hozzájáruljon az anyaintézmény oktatási és szolgáltatási színvonalának állandó fejlesztéséhez, valamint a Semmelweis Egyetem hírnevének folyamatos emeléséhez.

Ebben a munkában az Ön részvétele és véleménye különösen fontos számunkra!

A munka első lépése az aktív hallgatók, a 2007-ben és 2009-ben végzett „öregdiákok” felmérése. Célunk, hogy megismerjük az Egyetem munkájával kapcsolatos véleményeket, információkat gyűjtsünk az intézmény teljesítményének megítéléséről, továbbá tájékozódni szeretnénk hallgatóink és öregdiákjaink céljairól, munkaerőpiaci elvárásairól, tapasztalatairól.

Kérjük, töltse ki a kérdőívet, és járuljon hozzá munkánk sikeréhez! A felmérés eredményeit természetesen nyilvánosságra fogjuk hozni a jelenleg fejlesztés alatt álló Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ hallgatói és alumni portálon!

A kérdőív kitöltése legfeljebb 25 percet vesz igénybe. Elérhetősége: http://evasys.sote.hu/evasys/indexstud.php?pswd=dpr2010

Amennyiben tagja olyan levelezőlistáknak, amelyen jelenlegi vagy volt évfolyamtársai érthetők el, kérjük az ezt a webcímet küldje tovább! Amennyiben a Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ projekttel, a kutatással bármilyen kérdése, észrevétele van, keresse munkatársunkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti a munkánkat!

Tisztelettel és üdvözlettel:

Dr. Stubnya Gusztáv stratégiai, működésfejlesztési és igazgatásszervezési főigazgató a Semmelweis Egyetem vezetősége, és a Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ projektjének csapata nevében.

A projekt a Az Egyetem által elnyert Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a felsőoktatásban (Kódszám: TÁMOP -4.1.1-08/1/KMR), pályázat támogatásával valósul meg, a Központi Diplomás Pályakövető Rendszer (TÁMOP – 4.1.3) előírásainak megfelelően.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!