Kerpel-Fronius tehetséggondozó program
2011. február 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A  TF felvételt hirdet a Semmelweis Egyetem 2010/2011-es Kiválósági Listájára. A listára történő felkerülés az előfeltétele a Kerpel-Fronius Ödön tehetséggondozó programba való bejutásnak.

A pályázatok beadási határideje 2011. február 20.

A Kiválósági Lista pontrendszere itt tekinthető meg, a pályázati űrlap innen tölthető le. A pályázatokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (a kitöltött pályázati űrlap csatolt fájlként való beküldésével) kell benyújtani.

Évfolyamonként a legjobb pályázatokat benyújtott hallgatókat személyes meghallgatásra hívjuk be. A Kiválósági Listára azok a hallgatók kerülnek be, akiket a Kar Tehetséggondozó Bizottsága a személyes elbeszélgetés alapján arra méltónak tart. A felvétel szempontrendszere itt olvasható.

Az egyetem Kiválósági Listájára tanulmányi, tudományos és egyéb kiemelkedő teljesítményeket összefoglaló pályázattal és személyes interjú után az egyetem adott évfolyamán tanuló 35 éven aluli hallgatóinak kb. 5%-a kerülhet fel.

További információk a Semmelweis Egyetem oldalán.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!