Jó tanuló - jó sportoló verseny
2012. december 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy a TF "Jó tanuló - jó sportoló verseny" jelentkezési határideje december 15.

A verseny célja

  • hallgatóink ösztönzése eredményesebb tanulmányi és sporttevékenységre
  • annak demonstrálása, hogy az egyetemi tanulmányok és a magas szintű sportolás összeegyeztethető
A verseny résztvevői

A versenyen részt vehet minden nappali tagozatos hallgató, aki a TFSE-ben, vagy engedéllyel más sportegyesületben elsősorban olimpiai sportágban versenyez, és legalább 3,51-es tanulmányi átlagot ért el a tárgyévben zárult tanévben (férfi és női hallgatók teljesítményét külön értékelik).

Díjazás

A férfi és női verseny győztesei (1-3) és edzőik tiszteletdíjban és pénzjutalomban, részesülnek. Az 1. helyezettek nevét fel kell tüntetni a versenyre alapított örökös vándordíjon. Az eredményhirdetés a soron következő félév első Kari Tanács ülésén történik.

Az elbírálás alapja

  • a pályázást megelőző két félév tanulmányi átlaga pontszámmal kifejezve
  • a tárgyévet megelőző november 1-től az adott év november 1-ig elért legjobb sportteljesítmény pontszámmal kifejezve
A két tényezőből adódott pontszámok összegzése az irányadó a helyezések eldöntésénél. Holtverseny esetén a tanulmányi eredmény a meghatározó. Az a sportoló is pályázhat aki nem a TFSE versenyzője, de a TFSE versenyzője és az olimpiai sportág képviselője  + 10 pontot kap a sporteredményeihez.

A pontszámok alapján a TFSE javaslatot készít és azt jóváhagyásra felterjeszti a Semmelweis Egyetem Testnevelési-és Sporttudományi Kar Dékánjához.

A részletes szabályzat (a pontozás rendszerének ismertetésével együtt) a TFSE oldalán érhető el, a "dokumentumok" blokkban.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!