Légy "tesó" és táboroztass a Balatonnál!
2018. február 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szép cél, remek lehetőség a nyári munkára az Erzsébet Táborokban, amely  Magyarország legnagyobb táboroztatási programja és amit az egyházi hátterű Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány valósít meg.

Légy "tesó" és táboroztass a Balatonnál!

Az Alapítvány Magyarország Kormányának támogatásával számos tábort szervez és megannyi gyermekprogramról gondoskodik egész évben. Legyen szó hagyományőrzésről, a sport, az életmód, a kultúra, a művészet vagy a tudományok területéről: széles programkínálat, évről-évre egyre több lehetőség és rengeteg élmény várja a gyermekeket.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésével az Erzsébet Táborok programjain 2016-ban közel 90 ezren vettek részt, 2017-ben pedig ez a szám már meghaladta a 100 ezret. Az Erzsébet-táborokba Kárpátaljáról, Ukrajnából, Erdélyből, a Felvidékről és Délvidékről is érkeznek tanulók.

Zánkán és Fonyódligeten több ezren vakációznak egy időben, míg több tízezer diák nyári programjairól és étkezéséről közvetlenül a lakóhelyen, napközi táborok megszervezésével gondoskodik az Alapítvány. A nyári táborok mellett ősszel és tavasszal ún. ottalvós osztálykirándulásokon, télen pedig karácsonyi eseményeken vehetnek részt a gyermekek. Az Alapítvány hosszú távú koncepció mentén szervezi a táborokat és a programokat, amelyek jellemzően a tulajdonában lévő zánkai és fonyódligeti táborhelyeken valósulnak meg. Ezeknek a Balaton parti táboroknak az üzemeltetését az Alapítvány kizárólagos tulajdonában álló Erzsébet Táborok Kft. végzi.

Amennyiben szeretnél a táborban dolgozni, akkor kattints ide és itt mindent megtudhatsz a nyári lehetőségekről.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!