Tekerj az EFOTT-ra!
2018. július 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája idén is meghirdeti az egyik legsportosabb fesztiválprogramot, a Tekerj az EFOTT-ra! kampányt. Célunk a sportos, egészségtudatos életmód népszerűsítése, ezért bízunk abban, hogy minél több fesztiválozó érkezik kerékpárral a rendezvényre.

Tekerj az EFOTT-ra!

Az eseményt egy sajtónyilvános megnyitóval szeretnénk elindítani, amelynek helyszíne: Budapest, Pázmány Péter sétány. 1/A, 1117 (ELTE - Lágymányosi Kampusz, Északi épület előtti rész). A  megnyitó időpontja: 2018. július 10. kedd 10 óra. Itt a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke, Gulyás Tibor és az EFOTT Fesztivál fesztiváligazgatója Maszlavér Gábor köszönti a szervezők nevében a résztvevőket. A rendezvényre meghívást kapott:

  • Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár
  • Révész Máriusz, kormánybiztos
  • Szabó László, elnök (Magyar Paralimpiai Bizottság)
  • Prof. Dr. Kiss Ádám, elnök (Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség)
  • Dr. Braun Márton, elnök-vezérigazgató (Szerencsejáték Zrt.)

A kerékpáros túra résztvevőinek köszöntésén túl, ezen az eseményen kerül átadásra a Szerencsejáték Zrt. által támogatott, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség „Legizmosabb Egyetem” versenysorozat győztesének díjazása is.

A megnyitót és a díjátadót követően motoros felvezetéssel kezdetét veszi a Velencéig tartó kerékpáros túra.

Tervezett útvonal: Bp – Biatorbágy – Etyek – Alcsútdoboz – Lovasberény – Nadap – Velence (~70km). A túra közben három állomáson biztosítunk frissítőpontot, melyeknek kialakításában az adott önkormányzatok nyújtanak segítséget.

A hetijeggyel érkezők csomagjainak elszállítását a Magyar Posta Logisztika biztosítja, illetve a Fesztivál bejáratánál elhelyezett kerékpártárolóban lehetőségük lesz elhelyezni bringájukat. (A kerékpártárolót azok is igénybe vehetik, akik a szervezett túrán nem vesznek részt, esetleg máshonnan érkeznek. A tároló 300 db kerékpár elhelyezésére alkalmas). A Velence Bike jóvoltából 3500 Ft-ért kerékpár bérlésére is van lehetőség, amit előzetesen kell jelezni a megadott jelentkezési címen.

Természetesen annak is lehetősége van részt venni a programon, aki előzetesen nem váltott hetijegyet, hiszen az idei házigazda Pécsi Tudományegyetem alapítási évszámával megegyező, 1635 Ft-os Tekerj az EFOTT-ra! karszalagot megváltók jogosultak a Fesztivál -1. napjának programjain részt venni.

A programon való részvétel feltételei:

  • 1635 Ft-os „Tekerj az EFOTT-ra” jegy megvásárlása az efott.hu-n (csak a Fesztivál -1. napjára érvényes)
  • bringa@efott-hu e-mail címen, július 6. 24:00-ig jelentkezni (név, email cím, telefonszám, rajtszám megadásával, illetve jelezni szükséges a kerékpárbérlés igényét)
  • a hetijeggyel érkezőknek is szükséges megváltani a „Tekerj az EFOTT-ra” jegyet
  • A megvásárolt vouchert a szervezők, a budapesti indulás helyszínén, napi karszalagra váltják.

A facebook esemény >>>

A résztvevők a napijegyen kívül indulócsomagot kapnak, amely tartalmaz különböző frissítőket, ajándékokat és kerékpáros vásárlási utalványt. Ezek mellett mindenki a saját maga által kiválasztott rajtszámmal vehet részt a programon, amit a szervezők biztosítanak és annak érdekében, hogy a résztvevők számára még emlékezetesebb maradjon a rendezvény, beérkezéskor emlékérmet ajándékozunk a sikeresen teljesítőknek.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!