DoszFeszt 2019
2019. július 2.Doktori Iskola

A Doktoranduszok Országos Szövetségének hagyományos nyári rendezvénye, a Nyári Tábor mára fesztivállá nőte ki magát. A DOSZFESZT első alkalommal 2019. augusztus 15-18-a között kerül megrendezésre Keszthelyen, a házigazda a Pannon Egyetem.

Doszfeszt 2019

A DOSZFESZT legfőbb célja, a Nyári Tábor értékeire építve, az első éves doktoranduszok integrálása. Rendezvényünk szakmai fősodrában a Mesterséges Intelligencia áll. A rendezvény nem csak doktoranduszoknak szól, nyitva áll mesterszakosok, szakkollégisták, a tudományos életpálya iránt érdeklődő és már abban élő fiatalok előtt. A családosok számára a fesztivál zárónapján Családi Napot szervezünk.

A fesztiválhangulatot kulturális és könnyűzenei programok garantálják, valamint számos szabadidős aktivitással várjuk az érdeklődőket, több szervezet interaktív, szórakoztató, szabadtéri tartalommal települ ki a fesztivál civil terére.

Ezúton ajánljuk az érdeklődők figyelmébe az eseményt, amelyre 2019. július 15-ig kedvezményes Early Bird bérletek válthatók a rendezvény honlapján.

További információ a fesztivál programjáról, fellépőkről:

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!