A 2008-as évfolyam látogatása egyetmünkön
2019. július 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kellemes hangulatú összejövetel zajlott a Testnevelési Egyetem területén, július elején, miután két korábbi hallgató, Gáti Emese és Wágner Bálint azzal a kéréssel fordult az Alumni és Karrier Irodához, hogy évfolyam-találkozó keretében tekintsék meg és járják végig a régi sportfelületeket és az intézmény új létesítményeit.

A találkozóra július 13-án délután került sor. Az évfolyam tagjai nosztalgikus hangulatban tekintették meg a D terem kézilabdapályáját, belestek a kondicionáló terembe és a tornaterembe és több más helyre is.

A 2008 as évfolyam látogatása egyetmünkön

A vendégek ezt követően az iroda munkatársaival átsétáltak az új Központi épületbe és egy "Campus-tour" keretében bejárták a létesítmény fontos tereit. Elsőként a Róma termet, melyben egykori dékánok és rektorok arcképe látható, majd a Los Angeles terembe, a Párizs terembe ellátogatva a könyvtárat is megtekintették. A túra a 360 férőhelyes Athén nagyelőadóban zárult. 

A 2008 as évfolyam látogatása egyetmünkön

Az esti vacsorára az évfolyam tagjai több oktatót is meghívtak, így többek közt Fajtné Thuróczy Zsuzsanna, Nemerkényiné Hidegkuti Krisztina, Prof. Dr. Pavlik Gábor, Dr. Dosek Ágoston és Dr. Eckschmiedt Sándor tanár úr is elfogadták a meghívást.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!