Jeges (korcsolya) tábor
2020. november 19.Rekreáció Tanszék

Hivatkozva a 7/2020. sz. Rektori rendelkezésre és a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet 14.§-ra, a hagyományosan a 4. K-héten (2020. dec. 7.-11. között) megtartandó Téli sportok tábor gyakorlati részét a 2020-as őszi félévben nem tudjuk megtartani a digitális munkarendű oktatásra való áttérés miatt.

Jeges tábor

Kurzusban érintett hallgatók:

  • 88 fő osztatlan testnevelő tanár, 2. évfolyam
  • 9 fő külföldi (ERASMUS) hallgató
  • 26 fő BSc Rekreációszervező szak, 2. évf. NAPPALI  tagozat
  • 27 fő BSc Rekreációszervező szak, 2. évf. LEVELEZŐ tagozat

A tábor a megváltozott körülmények figyelembevételével az alábbiak szerint teljesíthető.

Aláírás megszerzésének feltétele: 

  • A hallgatók a 2020-as őszi félévben aláírásfeltételt tudnak teljesíteni. A felkészülés alapját egy online elméleti előadás képezi a Microsoft Teams felületén 2020. december 7-én, hétfőn 8.00-9.30 között, az előadó Dr. Géczi Gábor Tanár Úr. Az online előadás mellett az E-learning felületre feltöltött tananyagok is a tesztre való felkészülés részét képezik.
  • Az aláírás megszerzését egy 2020. december 9. szerdáig kitöltendő online teszt eredménye jelenti (min. 60%-os eredmény alapján szerezhető aláírás). A tesztről pontosabb tájékoztatást Neptun-üzenetben kapnak a hallgatók.

Online jelenlét az előadásokon:

  • A Microsoft Teams felületén elkészült egy Teams csoport a közös online előadás hallgatás érdekében "Jégkorcsolya előadás 2020. dec. 7." néven. Az előadás a végleges időbeosztás szerint már időzítésre került (scheduled meeting formájában).
  • Ha valaki nem látja a csoportot, jelezze Nagy Kingának, a tábor szervezőjének a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a problémát. Ha a Microsoft Teams belépéssel van problémája, akkor Gulis Andrásnak írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
  • Az előadáson kötelező a részvétel, az online jelenlétről katalógust vezetünk.

Gyakorlati jegy megszerzése:

  • A Jeges (korcsolya) tábor gyakorlati jegyének megszerzése a 2021. év tavaszi félévében van lehetőség, CV-kurzus felvétellel. A gyakorlatot az aktuális szabályozásnak megfelelően az 1. K-héten (2021. febr. 1-5.) vagy a 2. K-héten (2021. március 1-5.) valósítjuk meg.
  • A pontos időpontokról a 2021-es tavaszi félévben tudunk további tájékoztatást adni az aktuális járványhelyzeti szabályozásnak megfelelően, melyről a hallgatók a Neptun-ban értesítést kapnak.

A változtatás jogát a kurzusfelelősök a járványügyi szabályozás módosulása esetén fenntartják. Köszönjük rugalmasságukat.

Kurzusfelelősök: Nagy Kinga (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Dr. Géczi Gábor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!