A berlini és a chicagói maratont is teljesítette a TF hallgatója, Szeifert Noémi
2023. október 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szenzációs teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem végzős sportpszichológus hallgatója, hiszen két héten belül két maratont is lefutott.

Már az sem elhanyagolható teljesítmény, ha valaki végigfutja a maratoni távot, az meg főleg nem, ha kétszer teszi ezt meg. Ha pedig mindezt két héten belül teljesíti, több mint megsüvegelendő.

Szeifert Noémi, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem végzős sportpszichológus hallgatója, klinikai szakpszichológus, méltán dicsekedhet azzal, hogy egyaránt teljesítette a szeptember 24-i berlini és az október 8-i chicagói maratont is, ezzel megszerezte a harmadik csillagot is a World Marathon Majors sorában.

Gyakorlati munkája és tudományos érdeklődése középpontjában a "Sport, mint kiegészítő terápia a mentális zavarok kezelésében és szerepe az öngyilkosságmegelőzésben" áll.

Szeptember 10-én volt az Öngyilkosság megelőzésének világnapja, október 10-én pedig a Mentális egészség világnapja, így a két maratonnal fontos küldetést teljesített.

A berlini és a chicagói maratont is teljesítette a TF hallgatója Szeifert Noémi

Címkék: futás,maraton
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!