Négy díjat nyert a TF a nemzetközi protokollversenyen
2023. május 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egyetemünk öt hallgatója, Széles Nóra, Csighy Adrienn, Kádár Kata, Szalay Csenge és Széles Ákos négy kategóriában is vitézkedett a felsőoktatásban tanulók múlt pénteki protokollversenyén.

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg május 26-án, pénteken a Stefánia Palotában a Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra- és Protokollverseny elnevezésű rendezvényt, amelyen hazai és határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói mérhették össze tudásukat a viselkedés- és a megjelenéskultúra, továbbá a diplomácia és a protokoll tárgykörében. Idén először a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem is indított csapatot öt hallgatóval.

A résztvevők több versenyszámban vetélkedtek egymással: sportdiplomáciában, katonai diplomáciában, gasztronómiában, egyházi protokollban, heraldikában és üzleti kommunikációban. A zsűri külön pontozta a csapatok egységes megjelenését és azt is, hogy öltözködéskultúrájuk mennyire felel meg az alkalomnak, ami a diplomáciai életben kiemelkedően fontos.

Egyetemünk öt hallgatója, Széles Nóra, Csighy Adrienn, Kádár Kata, Szalay Csenge és Széles Ákos, valamint felkészítő tanáruk, dr. Resperger Viktória négy díjat is elhozott a versenyről:

  • Legeredményesebb sportdiplomácia-díj
  • Legeredményesebb új csapat-díj
  • Legjobban öltözött csapat-díj
  • Vigadó-díj

A csapat nyereményei között szerepel még két program: koktélfogyasztással egybekötött tárlatvezetés a Vigadóban, illetve látogatás a Lázár Lovasparkba.

Egyetemünk képviselőiről elmondhatjuk, hogy nemcsak szépek, hanem okosak is.

Gratulálunk a csapatnak!

Négy díjat nyert a TF a nemzetközi protokollversenyen 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!