Pál Eszter Lilinek a terep sem akadály
2023. május 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem osztatlan tanárképzésére járó Pál Lili Eszter aranyérmet szerzett az április 29-én rendezett terep-akadályfutó MEFOB női egyéni versenyében.

Újabb TF-es sportsikernek tapsolhatunk! Ezúttal egy rendkívül érdekes és izgalmas sportágban, a terep-akadályfutásban született TF-es diadal, méghozzá az osztatlan tanárképzés harmadéves hallgatója, Pál Eszter Lili révén.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) kaposvári kampuszán immáron ötödik alkalommal megrendezett MATE Cross Run terepakadályfutó-versenyen és egyetemi bajnokságon (MEFOB) Eszter aranyérmert szerzett a nők egyéni versenyében.

„A versenyen az egyik szaktárasammal, Rajkai Bernadettel vettem részt.  Összesen tizennégy akadályt helyeztek el egy körben, és két kört, azaz nyolc kilométert kellet futnunk. Volt olyan akadály, amelyet át kellet ugranunk, de volt olyan is, amely alatt át kellett kúsznunk, a vizes akadályokról, az autógumigörgetésről a szalmabálamászásról és a homokzsákfutásról nem is beszélve. Összeségében rendlívül élveztem a versenyt. Nagyon tetszett, hogy ennyi féle akadályt és kihívást kellett legyőznünk. A végére nagyon sárosak lettünk, de még így is megérte az egész" - mondta Eszter a verseny után.

Női egyéni hallgató (MEFOB):

  1. Pál Lili Eszter (Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem)
  2. Papp Boróka (Óbudai Egyetem)
  3. Becze Rita (Eszterházy Károly Katolikus Egyetem)

Az eseményről készült videó ide kattintva megtekinthető.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!