Kulifai Tamás és Kasza Róbert világbajnokok!
2011. szeptember 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kulifai Tamás (büszkeségeink)Kulifai Tamás a BSc rekreáció levelező szak III. évfolyamának hallgatója az augusztusban, Szegeden rendezett Kajak-kenu Világbajnokság kajak kettes 500 méteres számában szenzációs és váratlan sikerként nyert világbajnoki aranyat társával, Tóth Dáviddal. (fotó: Az elnökség tudósítói)

Kasza Róbert öttusázó, a TF rekreáció mesterképzésének másodéves hallgatója a Moszkvában megrendezett öttusa világbajnokságon a magyar váltó befutó tagjaként aranyérmet, míg a hagyományos versenyen csapatban ezüstérmet szerzett.

Kasza Róbert (büszkeségeink)Világbajnoki sikerei előtt július 9-én ő volt az első európai és magyar versenyző, aki a Londoni Olimpiára kvótát szerzett, éppen a Londonban megrendezett világkupa viadalon. Mindez csak napokkal az után történt, hogy a „Természeti rekreáció- gyalogos turizmus” tárgy 3 napos kötelezettségeit Badacsonyban teljesítette évfolyamtársaival. (fotó: Magyar Öttusa Szövetség)

Büszkék vagyunk rájuk, mert azt példázzák, hogy az élsportban és a tanulmányi kötelezettségekben egyaránt lehet magas színvonalon teljesíteni.

Gratulálunk sikerükhöz és TF-es helytállásukhoz egyaránt!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!