TF sikerek a Judo MEFOB-on
2014. december 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az újrakezdés utáni 25. Judo MEFOB rekord létszámú nevezőt hozott, 17 egyetemről és főiskoláról 173 versenyző nevezett a 2014. november 30-án lezajlott küzdelmekre.

TF sikerek a judo MEFOB-on

A rekord létszám ellenére nagyobb sérülés nélkül sikerült megúszni a versenyt, ami a versenyzők igyekezetét nézve igen nagy szó volt. Az amatőr kategóriában a szerényebb tudás ellenére is komoly küzdelmek alakultak ki. A versenyt dr. Freyer Tamás a MEFS alelnöke nyitotta meg, aki örömét fejezte ki a rekord létszámú hallgató láttán.

A TF-es hallgatók közül bajnoki címet nyertek: Mihovics Szabina, Baczkó Bernadett, Szabó Csaba, Nagy Ádám, Midling Dóra, Rakonczai Beatrix, Török Bence. Az összesített csapatversenyben első helyezett a TF csapata lett (163 pont), második a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (72 pont), a harmadik helyezést pedig a Pécsi Tudomány Egyetem szerezte meg (64 pont).

A Honvéd Küzdősport Centrum ismét jó házigazdának bizonyult, a szervezők minden kérést igyekeztek maradéktalanul teljesíteni. A verseny végén dr. Székely Mózes, a MEFS főtitkára adta át a díjakat. Az érmes versenyzők egyedi pólókat is kaptak.

szöveg: Németh Endre | fotó: MEFS

[nggallery id=266]

Címkék: MEFOB,judo
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!