25 év múlva: Osztálytalálkozó Baján
2018. szeptember 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Gombás Csaba meghívására huszonötéves évfolyamtalálkozót rendeztek a napokban Baján, az akkori TF-esek és jelenleg is egyetemünk kötelékéhez tartozók közül ott volt többek között Ökrös Csaba, Boros Zoltán, Nemes Gábor, Rácz Levente és Béres Sándor. A régi diákok egy éjszakát töltöttek el Baján, volt lehetőség múltidézésre, nosztalgiázásra, no meg egy kis sportolásra is.

„Sajnos rövid volt az együtt töltött idő, de annál tartalmasabb, igyekeztünk a lehető legjobban kihasználni. Szombaton érkeztünk, és a többség már a vasárnapi reggeli után elindult haza – mondta megkeresésünkre dr. Ökrös Csaba, a Sportjáték Tanszék vezetője. – Nyilván nem csupán szörpöt ittunk, de azért már benne vagyunk a korban, úgyhogy visszafogottan szórakoztunk.

25 év múlva: osztálytalálkozó Baján

Bajai különlegességekkel – egyebek mellett fantasztikus halászlével – kedveskedett nekünk a házigazda Gombás Csaba, sőt sportolási lehetőség is adódott a helyszínen, lehetett asztaliteniszezni, a bátrabbak pedig medencébe ugrottak. Utóbbiak táborát két elszánt évfolyamtársunk alkotta.”

25 év múlva: osztálytalálkozó Baján

Ökrös Csaba elmondta: az akkori végzős hallgatók közül jó néhányan elhagyták a pályát, a többség azonban a mai napig a sportban, a szakmában dolgozik.

„Mintha csak tegnap lett volna, hogy együtt végeztünk a TF-en, hihetetlen, mennyire rohan az idő” – zárta szavait a tanszékvezető.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!