Csodálatos Gólyabál az új K épületben! (Fotógaléria)
2018. december 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Első alkalommal került megrendezésre a Testnevelési Egyetem Gólyabálja az új Központi épületben. A Hallgatói Önkormányzat tagjai, az elsőévesek és a TE munkatársai kitettek magukért, emlékezetes este volt. Méltó az intézmény múltjához és jövőképéhez. 

Csodálatos Gólyabál az új K épületben

A TF idei Gólyabálja a K épület Aulájában került megrendezésre. Báli hangulatban, remek ételekkel és italokkal, szép díszlettel várták az érkezőket a szervezők. A szép eseményre nagyon sokan voltak kíváncsiak, amely a hallgatók mellett az új épület történelmi első Gólyabáljának is szólt.

Az elsőévesek báljáról írni is érdemes lenne, hosszan. Pavlik Tanár úr, mint konferanszié mindig is elemében érezte magát ebben a szerepkörben az elmúlt évtizedekben, most sem történt másképp; Mocsai Lajos rektor úr élete egyik legrövidebb, ám vidám beszédét mondta el; a tanár-diák tánc pazar volt és a rúdtáncosok sportteljesítménye is lenyűgözött mindenkit.

Az est folyamán megválasztásra került a TF 2018-as Bálkirálynője és Bálkirálya. A Gólyabál királynője Szeghalmi Vivien, a Gólyabál királya Tóthpál Balázs lett. Gratulálunk nekik és évszázadokra visszamenőleg minden felmenőjüknek egyaránt.  

Lehetne még sorolni a fontos pillanatokat, azonban képeket mutatni róla és azokat megtekinteni, talán jóval érdemesebb. 

A Testnevelési Egyetem 2018-as Gólyabáljának képeit itt tekinthetik meg.

Címkék: TF,gólyabál
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!