1965 – micsoda év volt!
2019. október 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hagyomány a Testnevelési Egyetemen, hogy az 1965-ben végzett testnevelő tanárok minden év szeptember utolsó szombatján összejönnek nosztalgiázni és egyáltalán azért, hogy együtt legyenek. Tavaly Solymost Tibor, az idén pedig Grescsák Zoltán távozott az élők sorából, rájuk, valamint a korábban elhunyt évfolyamtársaikra is emlékeztek az idén egybegyűltek a TE impozáns ebédlőjében.

Habár számukra bevallottan kissé idegen az új, modern intézmény, remekül érezték magukat, Németh József ismét elénekelte az Ave Mariát, Hanzlik János bemutatta új könyvét, s ováció fogadta Csepregi László nyugalmazott alezredest, aki díszegyenruhában jelent meg. Papp Emőke csak beugrott néhány puszira, mert haza kellett rohannia, volt, akit frissen műtöttek, néhányan mankóval meg nordic walking bottal érkeztek, sokan az ország távoli pontjáról utaztak fáradtságot nem kímélve csak azért, hogy együtt legyenek a többiekkel.

1965 - micsoda év volt

Olimpikonok, világválogatottak, neves edzők és sportvezetők, egyetemi tanárok és testnevelők kerültek ki közülük anno – micsoda évfolyam volt!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!